Am vizitat Râușor pentru prima dată în decembrie 2015, iar stațiunea ne-a încântat mai ales pentru că am avut norocul să fim cazați chiar în mijlocul unui peisaj superb, la baza pârtiei. Vila Artemis a fost pentru noi locul ideal de petrecere a timpului cu grupul de prieteni, într-o atmosferă caldă și cu sentimentul de acasă… De atunci, ne place să numim Vila Artemis drept „Acasă de la munte”. (17-20 decembrie 2015)

Alexandra și Vlad

Vacanțele la Râușor, în Vila Artemis, sunt printre cele mai frumoase pe care le-am petrecut. Ospitalitatea și liniștea locului sunt motivele pentru care am revenit de patru ori în această cabană, mereu însoțită de o gașcă de prieteni. Nu doar că este foarte încăpătoare, dar este și dotată cu tot ce ai nevoie pentru o escapadă la munte. Avantajul principal este apropierea de pârtie, faci doar 3 minute până la teleski, chiar dacă ești încălțat în clăpari :). Terasa cu o priveliște încântătoare, unde poți face fotografii cu prietenii sau poți să bei o cafea, serile cu jocuri și dezbateri lângă șemineu fac din Râușor un loc unde aș reveni oricând, cu mare drag.

Raluca

E un lucru foarte plăcut să găsești o cabană care respectă tot ce promite în descrierea de pe site. Amplasarea este chiar aproape de pârtie, interiorul este spațios și primitor. Pot spune că am avut o experiență foarte plăcută atât în sezonul rece, cât și în cel cald. Recomand cu căldură, mai ales că stațiunea Râușor este în continuă dezvoltare.

Bogdan

Trimite-ne povestea ta

Dă-ne o mână de ajutor și trimite-ne câteva rânduri din jurnalul tău de călătorie în Munții Retezat: întâmplări amuzante, fotografii, filmulețe, experiențe. Ne ajută să dăm viață site-ului nostru.

Mulțumim frumos!

Trimite

O evadare la munte

Povestea ta de la Râușor așteaptă să fie scrisă, vino cu prietenii în Retezat pentru o experiență pe cinste!

Vezi facilitățileContactează-ne